Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ 2η ΥΠΕ


ΔΗΛΩΣΗ
 
Υπό τις σημερινές συνθήκες είναι σχεδόν βέβαιο πως η ανάληψη και διατήρηση θέσης Διοικητή Νοσοκομείου ή ΥΠΕ πρέπει να συνοδεύεται από ταυτόχρονη κατάθεσης της αξιοπρέπειας του ενδιαφερομένου στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Δεν εξηγείται αλλιώς η συμπεριφορά που επιδεικνύουν οι Διοικητές στις μηνιαίες συνάξεις υπό τον Α. Λοβέρδο. Δεν εξηγείται αλλιώς η σιγή και η απόπειρα συγκάλυψης τεράστιων προβλημάτων λειτουργίας των Νοσοκομείων που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Ούτε εξηγείται αλλιώς η λυσσώδης και άκρως προσβλητική συμπεριφορά απέναντι στον Διοικητή του Νοσοκομείου Ρόδου που απαίτησε τη διατήρηση της αξιοπρέπειας και των αρμοδιοτήτων του, διαπιστώνοντας ότι με τα τεράστια κενά στελέχωσης το Νοσοκομείο αδυνατούσε να λειτουργήσει με ασφάλεια για ασθενείς και γιατρούς.
Αφού λοιπόν ο κ. Λοβέρδος απέπεμψε  με σκαιότατο τρόπο τον κ. Κόκκινο, στη συνέχεια ανέθεσε στην Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ ν΄ ακυρώσει όλα τα έγγραφά του, ώστε να διαγραφεί κάθε ίχνος αντίδρασης και να μην προκύπτει καμία πολιτική, κοινωνική ή ποινική ευθύνη για τους υπαίτιους στο έγκλημα.
Η πάντοτε πειθήνια κυρία Παπανικολάου εκτέλεσε την εντολή.
Και ιδού το αποτέλεσμα (κλικ εδώ).
Άξιος ο μισθός της.
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΝΓΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: