Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Ερωτήματα για τον σοβαρό τραυματισμό του ειδικευόμενου γιατρού στο νοσοκομείο “Ελπίς” Ιatronet.

“Ήθελα απλώς μια ενημέρωση πως τραυματίστηκε το παιδί μου. Λένε ότι δεν υπάρχει μαρτυρία, πως γίνεται να μην υπάρχει μαρτυρία;", αναρωτιέται ο πατέρας του 26χρονου.
Αναπάντητο μένει το ερώτημα για το πώς τραυματίστηκε ο νεαρός ειδικευόμενος γιατρός στο νοσοκομείο “Ελπίς”.
Σύμφωνα με την Ένωση νοσοκομειακών γιατρών Αττικής (ΕΙΝΑΠ), τραυματίστηκε όταν κατά τη διάρκεια εφημέρευσης υποχώρησε η κουπαστή της σκάλας και βρέθηκε στο κενό.
Υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μεταφέρθηκε στο “Γ. Γεννηματάς” της Αθήνας, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.
Έρευνα για το θέμα διεξάγουν οι αρμόδιες αρχές, ενώ εξηγήσεις ζητεί και ο πατέρας του άτυχου γιατρού: “Ήθελα απλώς μια ενημέρωση πως τραυματίστηκε το παιδί μου. Λένε ότι δεν υπάρχει μαρτυρία, πως γίνεται να μην υπάρχει μαρτυρία”;
Από την πλευρά της, η διοίκηση του νοσοκομείου διαψεύδει τις πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο 26χρονος τραυματίστηκε όταν υποχώρησε η κουπαστή της σκάλας.
Κάτι τέτοιο – σημειώνει – δεν έχει συμβεί στην πραγματικότητα και οι συνθήκες του ατυχήματος ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Έλεγχος
Η διοίκηση διαβεβαιώνει ότι θα διασφαλίσει πως η διαδικασία ελέγχου των συνθηκών του τραυματισμού, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.
Τη συμπαράστασή τους στον ίδια και στην οικογένειά του εκφράζει η διοίκηση του “Ελπίς”, η ΕΙΝΑΠ και ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας (ΙΣΑ).
Δημ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: